top of page

Reizen met Kinderen

Sommige mensen vragen zich af of Namibië geschikt is voor een vakantie met kinderen. Het antwoord is JA!

De planning zal iets zorgvuldiger moeten worden gemaakt, met niet te veel reisuren in de auto, maar er zijn voldoende interessante dingen te doen voor kinderen.

Er zijn genoeg verschillende gebieden om op safari te gaan. Neem er zoveel mogelijk op in uw reisschema want kinderen leren graag over de natuur. Bij een bezoek aan een Himba dorp of de San Bosjesmannen zult u zien hoe snel de kinderen contact met elkaar maken.

​Aan de kust kunt u een Dolfijnentour maken of naar het aquarium gaan in Swakopmund. En vergeet de robbenkolonie bij Cape Cross niet. Swakop is ook het vertrekpunt voor de meer avontuurlijke activiteiten zoals sandboarding and quadbiking in de nabij gelegen duinen.

​​Tijdens wandelingen kunnen de kinderen op de duinen klimmen en over rotsen klauteren, een  gigantische speelplaats voor kinderen.

De meeste lodges en sommige campings hebben een zwembad zodat de kinderen lekker kunnen rondspartelen en tijdens de bushcampreizen zal Johan de kinderen meenemen op leerzame wandelingen. Hij vertelt ze over de verschillende dierensporen die ze tegenkomen en gaat op zoek naar interessante insecten. Ze kunnen helpen met het sprokkelen van hout en het zoeken van de juiste stok om 's avonds hun eigen "stokbrood" mee te kunnen bakken boven het kampvuur.

Vergeet niet een bezoek aan een Cheetahfarm in te plannen. Kinderen vinden het geweldig om deze grote katten van dichtbij te bewonderen. Het zal een onuitwisbare indruk achterlaten bij zowel u als uw kinderen.

We adviseren u om tijdig bij uw arts navraag te doen over de noodzakelijke inentingen en anti- malaria middelen. De medische zorg in de steden is erg goed en overal zijn klinieken die voldoen aan internationale eisen.

Wij helpen u graag om een interessante route samen te stellen zodat zowel u als uw kinderen een onvergetelijke vakantie zullen hebben. 

 

bottom of page