top of page

Bushworx Tours

Er zijn verschillende manieren om de pracht en magie van Namibia te ervaren. Als u besluit om met ons op reis te gaan, met gids, dan kunt u kiezen om te kamperen, in lodges te verblijven of een combinatie hiervan.

 

Als u liever onafhankelijk reist, dan is een self-drive iets voor u. U heeft het voordeel dat u kunt reizen in uw eigen tempo​, alhoewel we niet aanraden om te ver van de begaande wegen af te gaan. 

 

Er is ook een mogelijk voor een combinatie van de twee. U reist de meer begaanbare gebieden zelf en voor de afgelegen gebieden sluit u aan bij een konvooi reis, waar u de back up van een gids heeft.​

 

Als u met kinderen reist, bent u bij Bushworx aan het juiste adres. Met onze uitgebeide kennis van het land en van de flora en fauna stellen wij een route voor u samen waarvan zowel u als uw kinderen ​zullen genieten. Tegelijkertijd is het ook een prachtige educatieve ervaring voor hen.

 

Voor groepsreizen, bijvoorbeeld een familiereis met kinderen en kleinkinderen of als incentive voor uw management team kunt u ook bij ons terecht. We hebben de beschikking over minibusjes en zijn gelicentieerd om bussen te rijden to 40 personen. Dus zelfs met een grote groep bent u verzekerd van onze persoonlijke Bushworx' service.

 

In de warme zomermaanden (dec-april) is het ook mogelijk om een vistour te boeken aan de kust. Als u liever aan zoetwater vissen doet dan kunnen wij een tijgervis trip op de Zambezi organiseren (sep-nov).

 

bottom of page