top of page

Bushworx is een klein maar gespecialiseerd bedrijf voor al uw reizen door Namibië. Van kampeerreizen tot luxe lodgereizen en alles daar tussenin. Of u nu met z'n tweeën reist of met een familie van 10 personen, Bushworx staat voor u klaar!  Met 18 jaar ervaring kunnen we wel zeggen, dat we het land op ons duimpje kennen. Wij delen deze kennis graag met u om uw vakantie onvergetelijk te maken, met veel mooie herinneringen om mee naar huis te nemen!

Of u nu kiest voor luxe of voor de stilte van de bush, u bent verzekerd van de beste service, de mooiste routes en dat alles met onze persoonlijke aandacht. 

We zijn een 'owner guided and operated' bedrijf en zullen u persoonlijk begeleiden vanaf het eerste contact per email of telefoon tot het moment van afscheid op het vliegveld.

Bushworx.... voor unieke safaris​

Namibië heeft weinig geheimen voor de hier geboren en getogen Johan Burger, en hij is er trots op om u met zijn prachtige land kennis te laten maken.

We nemen u mee naar de vele highlights van Namibië, maar verlaten ook vaak de normale route om u het ultieme bushgevoel te laten ervaren. Maar uiteraard gaat alles in overleg met u want al onze reizen worden op maat gemaakt.

​Namibië is een groot land en er zullen keuzes moeten worden gemaakt voor een verblijf van 3-4 weken. Wij houden ervan om in een rustig tempo te reizen zodat u voldoende tijd heeft een bepaald gebied te ontdekken; om de atmosfeer te proeven; om iets langer door te zoeken naar die woestijnolifant die we al een uur aan het volgen zijn én om u de gelegenheid te geven al uw vragen te stellen bij uw bezoek aan de Himba's..

​Wat wij doen....

Weinig geheimen....

We reizen niet alleen maar van A naar B, maar altijd via mooie en interessante routes waar Johan u veel over de omgeving kan vertellen en waar voldoende mogelijkheden zijn om te fotograferen of te filmen. 

De reis is ons doel...........

Neem gerust een kijkje bij onze reizen naar onze routes en om een idee te krijgen over de eindeloze mogelijkheden.

Vertel ons uw plannen  en wij stellen graag een reis voor u samen die aan al uw wensen voldoet.

bottom of page