top of page

Johan Burger

Van jongs af aan is Johan gefascineerd door de natuur. Geboren en getogen in Namibië, bracht hij in zijn jeugd veel tijd door in de bush en dan met name de afgelegen gebieden van Damaraland en Kaokoland. Doordat hij altijd op zoek was naar iets bijzonders heeft hij spelenderwijs enorm veel geleerd. Johan heeft dan ook een zeer brede kennis van Namibië, de flora en fauna, de inwoners en de geografie. 

Nadat hij een aantal jaren bij de politie had gewerkt en zijn vader had geholpen in het transportbedrijf wist hij dat daar zijn toekomst niet lag. Pas nadat hij een vriend had geholpen bij een rondreis wist hij dat dít was wat hij echt wilde. Vanaf 1995 heeft hij vele reizen begeleid als gids, van groepsreizen tot individuele reizen, altijd zijn kennis delend met zijn gasten. Doordat hij veel Nederlandse gasten heeft begeleid spreekt Johan vloeiend Nederlands.

Johan's tweede passie is vissen. Hij is lid geweest van het Namibisch Nationale Team en sindsdien organiseert hij ook visreizen. In de regenachtige zomer- maanden, het laagseizoen voor safaris, is hij vaak met zijn gasten op het strand om op haaien te vissen.

Joyce Verschuur

Joyce is altijd al ondernemend geweest en nieuwsgierig naar alle delen van de wereld. Ze heeft nu van reizen haar beroep gemaakt terwijl ondernemen een tweede natuur is geworden. Vanaf haar eerste ontmoeting met Afrika in 1995, tijdens een familievakantie, is zij verliefd geworden op dit werelddeel. Ze heeft sindsdien veel afgelegen gebieden in Zuid en Oost Afrika bezocht. Landen die ze doorkruiste in een robuuste 4x4 met een daktent of in stijl, in luxueuze hotels.

 

Nadat ze haar opleiding op de Hotelschool succesvol had afgerond heeft ze jarenlang als horeca-ondernemer gewerkt in Groot-Brittanië, Australië, Zuid- Afrika en de laatste 7 jaar als chef-kok in haar eigen restaurant in Nederland. Na de verkoop van haar restaurant volgde ze haar hart en woont sinds 2013 in Namibië.  

Een eigen safari bedrijf opstarten in Namibië was een logische stap omdat ze nu al haar passies kan combineren: heerlijke bushmaaltijden koken, gepaard met gezelligheid en gastvrijheid, en haar andere hobby: wildlife photography.

Bushworx is een "owner operated and guided" bedrijf. Dat wil zeggen de we van A tot Z alles zelf regelen, vanaf het samenstellen van uw reis tot het gidsen bij uw safaris.

Johan werkt sinds 1995 als freelance safari-gids en heeft daarnaast een eigen bedrijf  Angling Tours Namibia. In 2012 is Joyce mede eigenaar geworden en hebben zij besloten hun werkgebied uit te breiden en hun eigen safaris te gaan verzorgen.

Hoewel Bushworx een nieuw bedrijf is, kunt u ervan verzekerd zijn dat we kennis van zaken hebben en u de beste service verlenen. Onze jarenlange ervaring hiervoor is opgedaan op verschillende vlakken in de toeristen- en horecabranche.

Samen zullen Johan en Joyce al uw wensen vervullen als u met hen op reis gaat. Ze zijn allebei enthousiast, erg flexibel en ze zullen er alles aan doen om u de vakantie van uw leven te bezorgen.

De gezichten van Bushworx

bottom of page